3 x Østers
Tranebær, Havtorn og Porseskum
Østers med tranebær – 4 personer:
4 østers
Friske tranebær
Skalotteløg
½ dl hvidvinseddike
50 g brun farin
Estragon
Østers med havtorn – 4 personer:
4 østers
1 forårsløg i fine strimler
½ rød chili i fine skiver.
Friske havtorn
½ dl hvidvinseddike
50 g sukker
Fremgangsmåde – Østers med tranebær:
Kog hvidvinseddiken op sammen med brun farin, til farinen er smeltet. Køl marinaden ned. Tilsæt estragonblade, finthakket skalotteløg og tranebær i marinaden, og lad det trække i 12 timer. Åben de friske østers og kom fyldet af marinaden over.
Fremgangsmåde – Østers med havtorn:
Kog hvidvinseddiken op sammen med sukkeret, til sukkeret er smeltet. Køl marinaden ned. Tilsæt strimler af forårsløg, chili og havtorn i marinaden og lad det trække i 12 timer. Åben de friske østers og kom fyldet af marinaden over.