fbpx

Om Skagen Bjesk

En drøm om Bjesk

En klassisk bjesk fra Skagen er lavet på de urter og bær, der vokser vildt i klitterne, højmosen og på hedearealerne omkring Skagen. I den vejrbidte natur, og de mange lyse timer, har de fået masser af kraft og smag. Her på toppen af Vendsyssel har man siden gammel tid sat sin lid til den lokale bjesk.

Alt det bedste fra hav og land

Som alt andet fra naturen, så er det ikke noget, vi kan kontrollere. Nogen år er der ikke så meget af den ene urt – og meget af den anden urt. Derfor er det forskelliget fra år til år, hvor meget vi har af hver bjesk.

Besøg Skagen Harbour Hotel

Brusende bølgetoppe på havet og vestenvinden prikkende i ansigtet. Den tilsandede kirke og berømte malere. Den unikke plet hvor suset er størst, og man finder den smukkeste ro. Et venligt værtskab og det særlige lys danner den fineste kontrast til havnen og fiskeri. Et unikt sted hvor man kan føle sig hjemme, selvom man er ude, med mulighed for at pakke den friske luft med ned i bagagen. Et hotel hvor man tilbyder resten af verden en lille bid af Skagen – en lille prik på Danmarkskortet.

Besøg hotellet